Η Χαλκιδαία γκαρντ, μίλησε στο site της ΕΟΚ, εν αναμονή του αντιπάλου της Εθνικής μας στον προημιτελικό.
Η αήττητη στον όμιλο Ελλάδα, περιμένει να μάθει απόψε ποιον θα αντιμετωπίσει στους «8», έπειτα από τον αγώνα Ιρλανδία-Αυστρία.
«Ο κόουτς Μασλαρινός έχει δείξει εμπιστοσύνη σε μένα και σε όλες τις παίκτριες, είναι σημαντικό ότι δίνει ισάξιες ευκαιρίες. Τα δύο ματς, όπου σκόραρα πολύ, απλά μου βγήκαν, προσπάθησα να βοηθήσω και να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορούσα.
Ολες αυτό κάνουμε, υπάρχουν καλές και κακές ημέρες για όλες. Βλέπουμε σε κάθε ματς να είναι άλλη παίκτρια η πρώτη σκόρερ και είναι ένα στοιχείο που δείχνει τι ομάδα είμαστε, με τη μία να καλύπτει την άλλη, φέρνοντας το αποτέλεσμα» τονίζει η Κακαρά και προσθέτει.
«Είναι σημαντικό, οπωσδήποτε, για την πορεία μας το ότι τελειώσαμε αήττητες στον όμιλο, γιατί μπορεί να έρθει μια θετική διασταύρωση, όμως δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη.
Πετύχαμε, ίσως, έναν… πρώτο μισό στόχο. Εχουμε ποιότητα και ψυχή, έχουμε δουλέψει πολύ στις προπονήσεις και είμαστε αισιόδοξες».
Για τις δύο ανατροπές που πέτυχε η Εθνική μας από το -10 με τη Μεγάλη Βρετανία και το -14 με τη Δανία, είπε:
«Δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις και όντως αυτό στο μέλλον μπορεί να στοιχίσει.
Μαθαίνουμε, ωστόσο, μέσα από αυτές τις προκλήσεις να αποφύγουμε τα λάθη που κάνουμε εν όψει των πιο κρίσιμων παιχνιδιών. Εξίσου σημαντικό, όμως, είναι ότι πέρα από τις ικανότητές μας, δείχνουμε το ποιος το θέλει περισσότερο».