Με αφορμή αυτή τη σπουδαία νίκη, η Κατερίνα Παναγιωτίδη «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Woman to woman» του EOK WebRadio.
Η γκαρντ του Ανταίου αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Σπόρτιγκ, ενώ μίλησε για τις αλλαγές στο ρόστερ, την έλλειψη εμπειρίας, τους στόχους της σεζόν και την απόφασή της να παραμείνει στον σύλλογο.
Όσον αφορά τη νίκη επί του Ανδρογέα, είπε: «Σίγουρα χαρήκαμε πολύ με τη νίκη. Bελτιώσαμε πολλά πράγματα από την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου, ωστόσο υπάρχουν και άλλα τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε ενόψει του επόμενου αγώνα με τον Σπόρτιγκ, αλλά και ενόψει του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό. Χρόνος και διάθεση υπάρχει, οπότε θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο για την εποχή».
Σχετικά με το επερχόμενο (27/9) παιχνίδι με τον Σπόρτιγκ για το Women’s League Cup, τόνισε: «Ο Σπόρτιγκ φαίνεται να είναι πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο, χωρίς φόβο για τον αντίπαλο. Έχουμε τις αρχές μας, θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και ό,τι έχουμε δείξει στην προπόνηση. Από ‘κει και πέρα, αν μπορέσουμε να μείνουμε στο πλάνο μας θα έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Για τις διαφορές που παρουσιάζει η ομάδα σε σχέση με την περυσινή σεζόν, ανέφερε: «Είναι πολύ διαφορετική η ομάδα σε σχέση με πέρυσι, έχουν αλλάξει πολλές βασικές παίκτριες, οπότε έχοντας μια καινούργια ομάδα θα παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό. Όλες οι κοπέλες είναι απ’ τις καλύτερες στην ηλικία τους, οπότε, νομίζω, έρχονται καλά πράγματα».
Ερωτηθείσα για την έλλειψη εμπειρίας στο ρόστερ, απάντησε: «Υπάρχουν παιχνίδια που η εμπειρία μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα. Επειδή, όμως, κι εμείς θα μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με πολλή ενέργεια και διάθεση, είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε κάθε κατάσταση που μπορεί να προκύψει. Δεν είναι κάτι που μας φοβίζει η έλλειψη εμπειρίας».
Αναφερόμενη στη συμμετοχή στον όμιλο του βορρά της Women’s Basketball League 2, σχολίασε: «Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό το ότι θα είμαστε στον όμιλο του βορρά. Nομίζω ότι η “παγίδα” είναι πως δεν ξέρουμε τις ομάδες. Ενώ άλλα χρόνια είχαμε εικόνα από παίκτριες και συλλόγους, φέτος είναι κάτι καινούργιο. Παρ’ όλα αυτά, και πάλι δε φοβάμαι, γιατί θεωρώ ότι θα είμαστε προετοιμασμένες. Το μόνο που θα πρέπει να προσαρμοστούμε θα είναι τα ταξίδια. Στην αρχή θα μας δυσκολέψει λίγο, αλλά, επειδή θα χρειαστεί να γίνει αρκετές φορές, μέσα στη χρονιά θα το συνηθίσουμε εύκολα».
Σχετικά με τους στόχους του Ανταίου για τη νέα σεζόν, υπογράμμισε: «Επειδή είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα, ο βασικός μας στόχος είναι να εξελισσόμαστε και παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτερες. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να καταφέρουμε να έχουμε μια θέση στα play-offs και, από ‘κει και πέρα, να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Όσον αφορά το Κύπελλο, σε όλα τα παιχνίδια μπαίνουμε για να κερδίσουμε και έτσι θα τα αντιμετωπίζουμε και σε αυτόν τον θεσμό».
Για την απόφασή της να συνεχίσει στον Ανταίο, εξήγησε: «Οι συνθήκες εδώ είναι πραγματικά εξαιρετικές, υπάρχει πολύς επαγγελματισμός. Είμαστε μια νεανική ομάδα που επενδύει πολύ στις νέες παίκτριες, υπάρχουν όλα τα εφόδια που χρειαζόμαστε για να βελτιωθούμε, οπότε νομίζω ότι μόνο σωστή επιλογή είναι για μια νέα παίκτρια αυτή η ομάδα».
Τέλος, σχετικά με το γεγονός ότι είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία παίκτρια της ομάδας και τις επιπλέον ευθύνες που μπορεί να συνεπάγεται αυτό, σημείωσε: «Μου αρέσουν οι ευθύνες, οπότε χαίρομαι αν μπορώ κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα και όποτε χρειαστεί να μπορώ να βγω μπροστά. Ωστόσο, έχουμε πολλά κορίτσια στην ομάδα που έχουν προσωπικότητα και μπορούν κι αυτές να το κάνουν».