Ο Σέρβος ΝΒΑer αποτελεί έναν εκ των αγαπημένων της κερκίδας στην Παρτιζάν και οι φίλαθλοι της ομάδας θέλουν πολύ να τον δουν ξανά να αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα.
Ο Μπογκντάνοβιτς, που πρόκειται να πραγματοποιήσει τη δέκατη σεζόν του στον «μαγικό κόσμο», αφού συμφώνησε με τους Χιούστον Ρόκετς, τοποθετήθηκε στο σενάριο επιστροφής στην πρώην ομάδα του, λέγοντας πως αυτή είναι μια πιθανότητα που είναι μόνιμα στο μυαλό του.
Αναλυτικά ο Μπογκντάνοβιτς δήλωσε για την Παρτιζάν:
"Η φαντασία είναι πάντα εκεί. Αν έχεις πάει στην Παρτιζάν μία φορά, είσαι πάντα στην Παρτιζάν. Η ομάδα θέλει να φέρνει πίσω τους παίκτες που προσέφεραν στον σύλλογο στο παρελθόν, επειδή εκτιμά όσα της έχουν δώσει.
Η Παρτιζάν είναι ένα ξεχωριστό μέρος και θα δούμε πού θα μας βγάλει ο δρόμος. Τώρα υπέγραψα για το Χιούστον και το μυαλό μου είναι εντελώς εκεί"