Ο άλλοτε προπονητής της Παρτιζάν, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών τα ξημερώματα, όπως μετέδωσαν σερβικά ΜΜΕ.
Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς νοσηλευόταν από τον Μάρτιο σε νοσοκομείο με προβλήματα στο νεφρό, την καρδιά και τους πνεύμονες.
Πέρυσι είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού στη Λευκωσία.
Γεννημένος στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, ο Βουγιόσεβιτς άρχισε την προπονητική του καριέρα σε ηλικία 17 ετών!
Τον Δεκέμβριο του 1986, σε ηλικία 27 ετών ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν, διαδεχόμενος τον Βλάντισλαβ Λούτσιτς, του οποίου ήταν συνεργάτης.
Έμεινε για χρόνια στην Παρτιζάν, με την οποία πανηγύρισε το Κύπελλο Κόρατς το 1989!
Το 1991/92 ήταν στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, αλλά ήταν μια μικρή παρένθεση.
Επέστρεψε δε στην Παρτιζάν το 2001 κι έμεινε στον πάγκο της έως το 2010 και μετά ξανά, από το 2012 έως το 2015.
Εργάστηκε επίσης σε Ιταλία (Μπρέσια, Πιστόια, Πέζαρο), Ρωσία (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ισπανία (Γρανάδα), Γαλλία (Λιμόζ) και τελευταία του ομάδα ήταν η Κλουζ στη Ρουμανία, έως το 2021.
Πέρασε από τον πάγκο τόσο της Εθνικής Σερβίας όσο και της Εθνικής Μαυροβουνίου, ενώ έκατσε στον πάγκο και της Εθνικής Βοσνίας.
Κατέκτησε δεκάδες τίτλους, κυρίως με την Παρτιζάν Βελιγραδίου.
Το 2009, o Ντούλε, όπως ήταν το προσωνύμιό του, Βουγιόσεβιτς, αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στη EuroLeague και το 2021 του απονεμήθηκε το βραβείο Πίβα Ίβκοβιτς (σ.σ. στο όνομα του αδελφού του αείμνηστου Ντούσαν Ίβκοβιτς) για τα επιτεύγματα και την προσφορά του στον αθλητισμό.