Το ιστορικό πανό «King is back» δημιουργήθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και αναρτήθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ στις 20 Μαρτίου 2014, με αφορμή την πρώτη επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως αντιπάλου.
Ήταν ο αγώνας Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε για το Top-16 της EuroLeague.
Οι οργανωμένοι φίλαθλοι των "πρασίνων" (Θύρα 13) δημιούργησαν ένα τεράστιο πανό με τη μορφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τη φράση "King is back", τιμώντας τον επί 13 χρόνια προπονητή τους που τους οδήγησε στην κατάκτηση 5 ευρωπαϊκών τίτλων.
Ο ίδιος ο «Ζοτς» συγκινήθηκε βαθύτατα από την υποδοχή, πλησίασε το πανό και δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του, γνωρίζοντας την αποθέωση από 18.000 οπαδούς που δεν ξέχασαν την προσφορά του.
Η αποθέωση έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν ο Ομπράντοβιτς, έπιασε το μικρόφωνο να πει δυο λόγια. Άρχισε στα αγγλικά… Και αυτός που σχεδόν δεν είχε μιλήσει ελληνικά 13 χρόνια, μίλησε ελληνικά:
“Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα… Να ξέρετε ότι σας αγαπώ πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ… Σας ευχαριστώ!”, είπε ο "Ζοτς" που επιστρέφει στον πάγκο του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 3 χρόνια.
Δείτε το σχετικό video: