Έπειτα από την απόλυση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, η ιταλική ομάδα παρατάχθηκε με τον Νέναντ Γιακόβλεβιτς στον πάγκο και χωρίς τον Αλεσάντρο Παγιόλα στο παρκέ και γνώρισε την ήττα.
Αντίθετα, νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του 28χρονου κόουτς της Παρί, Τζούλιους Τόμας, στη EuroLeague.
Ο Ναντίρ Ιφί έκανε τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους με 20 πόντους, 7/7 βολές και 5 ριμπάουντ, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την άνοδο στο 13-21.
Σεμπαστιάν Ερέρα, Γιακούμπα Ουαταρά (4/5 τρίποντα) και Τζάστιν Ρόμπινσον (5 ασίστ), προσέθεσαν από 14 πόντους.
Η Βίρτους, η οποία έπεσε γνώρισε πέμπτη σερί ήττα και έπεσε στο ίδιο ρεκόρ, αντιπαρέταξε τους Μουχάμετ Ντιούφ και Ματ Μόργκαν (από 16 πόντους), ενώ ο Λούκα Βιλντόσα μέτρησε 12 (συν 6 ασίστ για 3 λάθη).
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 26' το σκορ ήταν 60-64 και στο 35' είχε μετατραπεί σε 66-93, επομένως κάθε συζήτηση για τον νικητή έπαυσε.
Τα δεκάλεπτα: 20-19, 47-53, 63-76, 82-103
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ