Οι οκτώ ομάδες τις τελικής φάσης αρχίζουν από σήμερα τους αγώνες τους στη Sunel Arena, στα Άνω Λιόσια σε αγώνες που μπορείτε να δείτε δωρεάν από το EuroLeague TV, με απλή εγγραφή.
Πρόκειται για την τελική φάση της διοργάνωσης Εφήβων της EuroLeague, στην οποία μετέχει και ο Παναθηναϊκός.
Στα τελικά του ANGT μετέχουν οκτώ ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους.
Για τρεις μέρες θα παίζουν καθημερινά έναν αγώνα στον όμιλό τους.
Οι πρώτοι των δύο ομίλων θα παίξουν στον μεγάλο τελικό για το τρόπαιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Telekom Center Athens, πριν από τον τελικό του Final-4 της Euroleague, την Κυριακή 24 Μαΐου.
Οι αγώνες των ομίλων θα γίνουν στη Sunel Arena.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον Α’ όμιλο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Τσεντεβίτα/Ολίμπια (Σλοβενία), την INSEP (Γαλλία) και τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Oι έφηβοι των "πράσινων" έχουν ενισχυθεί και με ορισμένους επιπλεον παίκτες, κυρίως ξένους για τους αγώνες τους στο ANGT.
Στον άλλον όμιλο μετέχουν οι κάτοχος του τίτλου από το 2025 στο Άμπου Ντάμπι, Ζαλγκίρις Κάουνας και οι Μπαρτσελόνα, Ερυθρός Αστέρας, NEXT Gen Τeam.
Για τους αγώνες των ομίλων στη Sunel Arena τα εισιτήρια διατίθενται ΕΔΩ.
Τον τελικό στο Telekom Center Athens μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι έχουν εισιτήρια για το Final-4 της EuroLeague.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
Πέμπτη 21 Μαΐου
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
10:00 Τσεντεβίτα/Ολίμπια-Ρεάλ Μαδρίτης
14:30 INSEP-Παναθηναϊκός
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
12:15 Μπαρτσελόνα-Ερυθρός Αστέρας
16:45 Ζαλγκίρις Κάουνας-Next Gen Team
Παρασκευή 22 Μαΐου
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
10:00 Ρεάλ Μαδρίτης-INSEP
14:30 Παναθηναϊκός-Τσεντεβίτα/Ολίμπια
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
12:15 Next Gen Team -Ερυθρός Αστέρας
16:45 Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις Κάουνας
Σάββατο 23 Μαΐου
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
10:00 INSEP-Τσεντεβίτα/Ολίμπια
14:30 Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
12:15 Ερυθρός Αστέρας-Ζαλγκίρις Κάουνας
16:45 Next Gen Team -Μπαρτσελόνα