Στη Media Day του Παναθηναϊκού AKTOR, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε, πρώτα για τον αυριανό (5/12, 21:15) αγώνα:
«Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Βαλένθια, είναι ομάδα που τρέχει πολύ καλά το παρκέ και ψάχνει πόντους στον αιφνιδιασμό.
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μη βιαζόμαστε και να δώσουμε έμφαση στο αμυντικό μας τρανζίσιον. Ξεκινάει πλέον μια νέα σειρά αγώνων μετά από τόσες μέρες διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων».
Για τον Φαρίντ και την ανάδειξή του σε κορυφαίο παίκτη του Νοεμβρίου ο Αταμάν είπε:,
«Είναι πρωτόγνωρο και για μένα το βραβείο του MVP στον Φαρίντ από τον πρώτο μήνα, είναι τιμητικό για αυτόν.
Με την ενέργεια που φέρνει και με την προσωπικότητα που διαθέτει, δεν θα του αρκεί αυτή η διάκριση… Πιστεύω ότι θα είναι ο σέντερ στην κορυφαία 5άδα του Final Four της φετινής Euroleague».
Για το sold-out στον αυριανό αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε:
«Περιμένω από τον κόσμο να παίξει τον ρόλο του, ξέρω ότι θα είναι κατάμεστο το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι, θα έχει παίξει ρόλο το διάστημα που έχει μεσολαβήσει για το ξεκίνημα στο παιχνίδι, αλλά όσο θα περνούν τα λεπτά, πιστεύω ότι θα βρεθούμε στον ρυθμό που πρέπει».