Οι δηλώσεις του κόουτς του Παναθηναϊκού:
"Σταματήσαμε με επιτυχία το παιχνίδι της Βαλένθια. Δεν δεχθήκαμε πολλούς πόντους στο τρανζίσιον και παίξαμε καλά και σε κάποιες απομονώσεις.
Κάναμε μερικά λάθη στις κρίσιμες στιγμές. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα αλλά κάναμε λάθη.
Είναι μόνο 1-0, δεν έχει γίνει τίποτα άλλο. Πρέπει να κερδίσουμε τρία ματς για να περάσουμε στο Final-Four. Να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Σημαντικό να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι.
Να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια επιθετικότητα. Στην επίθεση πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι, αλλά να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο".
Μετά το τέλος του αγώνα ο Εργκίν Αταμάν έτρεξε κατευθείαν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πανηγύρισαν μαζί τη νίκη:
{https://twitter.com/BasketNews_com/status/2049234182027595961}
Ο MVP του αγώνα, Ματίας Λεσόρ, ο οποίος είχε 12 πόντους και 7 ριμπάουντ είπε:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, το περιμέναμε. Ένα μέρος της δουλειάς έγινε, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα.
Τα τελευταία χρόνια είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, χάσαμε το πρώτο ματς και περάσαμε στο Final Four, οπότε η Βαλένθια είναι στην θέση που ήμασταν και πήγαμε στο Final Four. Είναι σημαντικό να κερδίσεις το πρώτο ματς, αλλά είναι σειρά τριών νικών».
Ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους και τη νικητήρια βολή στα 2.1'', ανέφερε:
«Έχασα την πρώτη βολή, αλλά έβαλα τη δεύτερη και κρίθηκε το ματς. Ήταν καλό ματς, αυτό περιμέναμε από αυτούς. Πάλεψαν. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη».