Στη Roig Arena της Βαλένθια όπου βρέθηκαν μόνο κάτοχοι διαρκείας, η ισπανική ομάδα νίκησε με 94-83 τη Μακάμπι κι έφτασε στο 16-9 ρεκόρ.
Η Μακάμπι προηγήθηκε στα 3/4 του αγώνα, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν το ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 28-15 για να φτάσουν στη νίκη.
Ο Ζαν Μοντέρο με 19 πόντους και ο Κάμερον Τέιλορ με 17 ήταν πρώτοι σκόρερ των νικητών, αφού ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο.
Από 12 πόντους πέτυχαν οι Μπάντιο, Σακό και Μουρ για τη Βαλένθια που είχε χάσει δύο από τα τρία τελευταία της παιχνίδια.
Στο 9-15 έπεσε η Μακάμπι που την προηγούμενη εβδομάδα είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό κι είχε χάσει από τον Ολυμπιακό.
O Tι Τζέι Λιφ πέτυχε 14 πόντους για την ομάδα του Όντεντ Κάτας, άλλους 12 είχαν οι Λούντμπεργκ - Κλαρκ κι από εννέα πόντους πέτυχαν Μπλατ και Χόαρντ.
Τα δεκάλεπτα: 21-27, 44-50, 66-68, 94-83

Στο Μιλάνο, η Αρμάνι νίκησε με 85-79 την Παρτιζάν Βελιγραδίου βάζοντας τέλος στο σερί τριών ηττών της.
Η ομάδα του Ποέτα έβαλε τις βάσεις της 12ης νίκης της σε 25 αγώνες από την επίθεση, στο πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκε με 52-43 και τη "σφράγισε" με την άμυνά της, στο δεύτερο μισό.
Η Παρτιζάν που ερχόταν από δύο σερί νίκες, πλησίασε στην τελευταία περίοδο με τα τρίποντα του Λάκιτς, αλλά στο τέλος υπέκυψε στην ιταλική ομάδα.
Στο 8-17 είναι πέον το ρεκόρ των Σέρβων.
Ο Ζακ ΛεΝτέι πέτυχε 20 πόντους για την Αρμάνι, 15 είχε ο Τζος Νίμπο και 11 πέτυχε ο Κουίν Έλις.
Για την Παρτιζάν, ο Στέρλινγκ Μπράουν πέτυχε 17 πόντους, ο Κάμερον Πέιν 16 πόντους, ενώ 14 είχε ο Ντίλαν Οσετκόφσκι με 4/6 τρίποντα και 12 ο Τζεκίρι.
Ο Νικ Καλάθης πέτυχε 2 πόντους και έδωσε 7 ασίστ για την Παρτιζάν.
Τα δεκάλεπτα: 25-22, 52-43, 69-57, 85-79