Οι δηλώσεις του προπονητή της Φενέρμπαχτσε που στον ημιτελικό παίζει με τον Ολυμπιακό:
«Στο ξεκίνημα της σεζόν έπρεπε να επικεντρωθούμε περισσότερο στην άμυνα. Προσπαθείς να χτίζεις περισσότερα πράγματα μέσα στη χρονιά όσο αυτή κυλάει, όπως και να ενσωματώνεις σημαντικούς παίκτες. Μακάρι να φανεί όλο αυτό το προϊόν που έχουμε φτιάξει στο παρκέ αύριο».
Για τις αναμνήσεις του στο ΟΑΚΑ και το αν νιώθει πιο άνετα:
«Νομίζω ότι ξέρω πως ο Μπαρτζώκας έχει πολύ καλό ρεκόρ στο ΟΑΚΑ, οι γραμμές είναι πάντα ίδιες. Είναι τιμή μου να επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο. Σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικά, αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε 40 καλά λεπτά».
Για τα μηνύματα που έχει δεχτεί από φίλους του Παναθηναϊκού:
«Όλοι καταλαβαίνουμε την κατάσταση. Είμαστε εδώ για να παίξουμε καλά για 40 λεπτά. Όλα έτσι κι αλλιώς θα ξεχαστούν μόλις περάσουν αυτές οι μέρες».
Για το αν είναι πιο εύκολο να πάρει την EuroLeague ως παίκτης ή ως προπονητής:
«Υπάρχει πολλή κουβέντα εδώ. Είναι ένα ματς. Δεν τα σκέφτομαι, απλά προσπαθώ να ετοιμάσω την ομάδα μου με τον καλύτερο τρόπο. Για μας είναι πιο απλά τα πράγματα. Σκεφτόμαστε την επόμενη κατάσταση, την επόμενη προπόνηση. Δεν σκέφτομαι όλα αυτα. Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσο γρήγορα θα φύγω από εδώ. Εκτός αυτών, ναι θα είναι κάτι καταπληκτικό, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσεις είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής».