«Είναι οι πρωταθλητές της EuroLeague. Είναι μια ομάδα με το δικό της στυλ, που κυκλοφορεί την μπάλα γρήγορα και παίζει με ελάχιστη ντρίμπλα.
Είναι δύσκολο να τους περιορίσεις, διαθέτουν παίκτες κορυφαίου επιπέδου σε κάθε θέση και μας περιμένει μια μεγάλη πρόκληση» είπε ο Μασιούλις και μετά σχολίασε για τον Γιαν Μοντέρο και την κυκλοφορία της μπάλας από την ελληνική ομάδα:
«Ο Μοντέρο είναι παίκτης που δημιουργεί, διασπά την άμυνα, παίρνει πρωτοβουλίες και να βλέπει τους συμπαίκτες του. Μπορεί τόσο να σκοράρει όσο και να μοιράσει την μπάλα, καθώς έχει εξαιρετική αντίληψη του γηπέδου».
Το σύστημα του Μπαρτζώκα αποδίδει. Κάνουν πολλές πάσες και κινήσεις χωρίς την μπάλα, οπότε δεν επιτρέπεται να εφησυχάσεις. Είναι δύσκολο να σταματήσεις την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ όταν το κάνουν, παίρνουν πολλές αποφάσεις σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Παίκτες όπως ο Μοντέρο, ο Φουρνιέ και ο Ντόρσεϊ μπορούν να πάρουν τέτοιες πρωτοβουλίες».
Για την απουσία του Γουίλιαμς-Γκος:
«Δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί, καθώς αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της ομάδας. Κατανοεί απόλυτα το πλάνο και τον τρόπο παιχνιδιού μας, ενώ βοηθά και τους υπόλοιπους. Έχουμε παίκτες, πιστεύουμε σε αυτούς και δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε. Οφείλουμε να διαχειριστούμε την τρέχουσα κατάσταση και να περιμένουμε την επιστροφή των απόντων».
-Τέλος για την παρουσία του Σακίλ Ο’ Νιλ στον αγώνα της Τρίτης στη Zalgirio Arena είπε:
«Μου ξυπνά αναμνήσεις από την εποχή που κυριαρχούσε κάτω από το καλάθι και διέλυε κάθε αντίπαλο.
Αλλά σίγουρα δεν θα είμαι εδώ για να τον παρακολουθήσω. Θα είμαι για να δω πώς παίζει η ομάδα μου και τι μπορούμε να κάνουμε για να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό».