Όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος:
"Μετά την ανακοίνωση ότι οι Σπερς υπέγραψαν εκ νέου τον Τζόρνταν ΜακΛάφλιν, μαθαίνω ότι ο Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία και οι ατζέντηδές του φέρεται να είχαν μια εξαιρετική συνάντηση με εκπροσώπους της ελληνικής υπερδύναμης, του Ολυμπιακού, οι οποίοι φημολογείται ότι του πρότειναν περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια για να παίξει στην Ελλάδα για δύο σεζόν.
Η συμφωνία λέγεται ότι είναι δελεαστική και απαλλαγμένη από φόρους. Επιπλέον, το τρέχον ρόστερ του Ολυμπιακού περιλαμβάνει τον συμπατριώτη του Δομινικανό γκαρντ Γιαν Μοντέρο, ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Δομινικανής Δημοκρατίας μαζί με τον Τζόουνς-Γκαρσία.
Πέρυσι, ο Γκαρσία απέρριψε παρόμοια προσφορά περίπου 2 εκατομμυρίων δολαρίων από την ίδια ομάδα για να μείνει στις ΗΠΑ με τους Σπερς."