Στη σημερινή Media Day του Παναθηναϊκού AKTOR, ο Ομπράντοβιτς επιβεβαίωσε ότι θα αγωνιστεί αύριο ο Νίκος Ρογκαβόπουλος και τόνισε ότι θέλει να δει την ομάδα του να παλεύει, όπως έκανε στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Αρχικά ο Ομπράντοβιτς είπε:
«Η κατάσταση στην προετοιμασία ήταν δύσκολη, με πολλούς τραυματίες και παίκτες να είναι στις εθνικές τους ομάδες.
Δώσαμε κάποια φιλικά παιχνίδια, και είμαι χαρούμενος από το πώς πάλεψαν οι παίκτες που είχαμε μαζί μας, όπως παλέψαμε με τον ΠΑΟΚ θέλω να παλέψουμε και αύριο.
Όλοι μαζί κάναμε προπονήσεις περίπου δέκα μέρες, χωρίς να υπολογίζω τους τραυματίες.
Κανένας δεν βρίσκεται στο 100%, αλλά έχουμε παιχνίδια μπροστά μας και οι παίκτες προτιμούν τα παιχνίδια από τις προπονήσεις.
-Έχουμε πολλές πληροφορίες για την Παρί, έχουμε δει παιχνίδια, έπαιξαν και το Σούπερ Καπ. Πολύ τρανζίσιον, πολλά τρίποντα, καλή άμυνα έχουν συστήματα που είχαν και τα προηγούμενα χρόνια».

Για τον Ρογκαβόπουλο και τον Μωραΐτη ο Ομπράντοβιτς είπε:
«Ο Ρογκαβόπουλος προπονείται από τη Δευτέρα και ο Μωραΐτης θα είναι έτοιμος»
Για τους υπόλοιπους τραυματίες ανέφερε:
«Δεν ξέρουμε ακόμη. Δεν είναι έτοιμοι να προπονηθούν με την ομάδα, χρειάζονται χρόνο, θα δούμε πόσο».
Για τους Γάλλους του Παναθηναϊκού:
«Υπάρχουν τέσσερις Γάλλοι και ο Μπάντιο μιλά γαλλικά, οπότε έχουν ξεχωριστή σύνδεση».
Για τον Γιαμπουσέλε και τον Λεσόρ είπε:
«Πάντα είναι καλό να έχεις μέσα στην ομάδα άτομα που γνωρίζονται μεταξύ τους».
Ρωτήθηκε δε, για το εάν... βάζουν ίδια μουσική:
«Είναι ερώτηση για εκείνους, εγώ δεν πηγαίνω στα αποδυτήρια».

Για το εάν είναι ξεχωριστό το πρώτο παιχνίδι λόγω της επιστροφής του:
«Το πρώτο παιχνίδι της EuroLeague σε κάθε σεζόν είναι ξεχωριστό. Τα προσωπικά πράγματα δεν είναι σημαντικά.
Το μυαλό μου είναι να προετοιμάσω το παιχνίδι. Η συγκέντρωσή μου είναι στο παιχνίδι».