Ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσαν χθες την επιστροφή του Σέρβου προπονητή στην ομάδα μετά από 14 χρόνια, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του.
Οι 23 τίτλοι που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός στα 13 χρόνια της πρώτης θητείας του Ομπράντοβιτς, από το 1999 έως το 2012 είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της επιτυχίας που κατέγραψε κι η φιλοδοξία όλων είναι να βαδίσει στα ίδια χνάρια στο άμεσο μέλλον.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα παρουσιάσει στις 13:00 το μεσημέρι τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστoρία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, στο νέο lounge του Telekom Center Athens.

Στην παρουσίαση του τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου το 2024
Ανήμερα των γενεθλίων του, σήμερα, ο Γιαννακόπουλος κάνει πράξη ένα όνειρο χρόνων όπως ήταν η επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρωπης και της Ελλάδας.
Από τις 12:30 αναμένεται να έχουν μαζευτεί πολλοί φίλαθλοι της ομάδας έξω από τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ ώστε να αποθεώσουν τον "Ζοτς".
Οι φίλαθλοι που επιθυμούν, μπορούν να δουν την επίσημη παρουσίαση ζωντανά σε live stream που θα κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.
Πριν από 27 χρόνια και συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου του 1999, ήταν ο πατέρας του Δημήτρη, Παύλος Γιαννακόπουλος που είχε κάνει την επίσημη παρουσίαση του Ομπράντοβιτς στην πρώτη του θητεία, έχοντας στο πλευρό του τον αδελφό του Θανάση Γιαννακόπουλο.
Έπειτα από 27 χρόνια, ήλθε η σειρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βρεθεί πλάι στον Σέρβο προπονητή και να του δώσει "τα κλειδιά" του Παναθηναϊκού για τα τρία επόμενα χρόνια.
Άλλωστε κι η ανακοίνωση της επιστροφής του Ομπράντοβιτς από τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ανήμερα της γιορτής του πατέρα, είχε τον δικό της συμβολισμό.
Θυμηθείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς πίσω στο 1999:


