Την έφτασε έτσι στο 20-11 ρεκόρ, όσο έχει κι ο Ολυμπιακός, στην τριπλή ισοβαθμία πίσω από την πρώτη Φενέρμπαχτσε, την οποία υποδέχεται ο Ολυμπιακός την Τρίτη!
Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο ήταν πολύ καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Είχε πιο πολλές συνεργασίες, καλύτερα ποσοστά, έκανε ελάχιστα λάθη (5) κι έβγαλε κάμποσους πρωταγωνιστές.
Η Βαλένθια είχε προηγηθεί με 32-27 στο 13΄, στο μεγαλύτερο προβάδισμά της, αλλά το έχασε σύντομα και πήγε με -8 στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, 51-43.
Η Ρεάλ έφτασε έως τους 20 πόντους τη διαφορά λίγο πριν από τη λήξη.
Ο Μάριο Χεζόνια πέτυχε 16 πόντους, ο Γκάμπριελ Ντεκ 14, κι ο Τρέι Λάιλς 12 για τους νικητές, που είχαν και τον Φακούντο Καμπάτσο στους 9 πόντους και τις 9 ασίστ, τον Ταβάρες στους 8 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 κοψίματα.
Ο Ζοάν Μοντέρο πέτυχε 18 πόντους για τη Βαλένθια, και ο Χοσέ Πουέρτο ήταν ο δεύτερος διψήφιος σκόρερ της με 11 πόντους.
Η Ρεάλ κάλυψε και τη διαφορά, καθώς στον Α΄ γύρο είχε νικήσει με 89-76 η Βαλένθια.
Στις πέντε φετινές τους αναμετρήσεις σε EuroLeague, Liga Endesa, Copa del Rey και Super Copa, η Ρεάλ προηγείται με 3-2 στις νίκες.
Τα δεκάλεπτα: 20-19, 51-43, 75-65, 96-79
Στον άλλον αγώνα της βραδιάς, η Παρί νίκησε με 90-81 τη Βιλερμπάν.
Οι Παριζιάνοι έμοιαζαν "άσφαιροι" στο πρώτο μισό όπου έχαναν 31-40, όμως πέτυχε 29 πόντους στη Γ' περίοδο και 30 στην τελευταία!
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον πέτυχε 25 πόντους για τους νικητές, ενώ 12 πόντους πέτυχε ο Ντοκοσί και 11 ο Στίβενς.
Για τη Βιλερμπάν , ο Γκιν Γουότσον πέτυχε 14 πόντους, ο Ερτέλ 12, με 9 ασίστ και ο Τραορέ σημείωσε 11 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 17-23, 31-40, 60-53, 90-81