Αμφότερες οι ελληνικές ομάδες έχουν προκριθεί στα προημιτελικά και κυνηγούν την πρωτιά στον όμιλό τους.
Ο ΠΑΟΚ παίζει στις 17:30 στο PAOK Sports Arena με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, στο πρώτο του παιχνίδι μετά το τραγικό τροχαίο που είχαν οι οπαδοί του στη Ρουμανία.
Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από το τζάμπολ, ενώ σε ειδικό σημείο στην εξέδρα, οι παίκτες του θα αποθέσουν λουλούδια για να τιμήσουν τη μνήμη των επτά παιδιών που έφυγαν από τη ζωή.
Το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει ο Κλίφορντ Ομορούγι, το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.
Ο Τίμι Άλεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ κι ο Πατ Μπέβερλι έχει μπει σε διαδικασία επιστροφής και χθες έβγαλε μέρος της προπόνησης.
Στον αγώνα του ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν στο PAOK Sports Arena περίπου 200 άτομα από τις δομές: ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ», Πρότυπη Δομή Ειδικής Αγωγής «ΘΑΛΠΩΡΗ», ΚΔΗΦ ΑΜΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ», ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΥΚΛΟΣ» και ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ».
Ο αγώνας του ΠΑΟΚ μεταδίδεται από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Στις 21:30 στην Ιταλία, το Περιστέρι παίζει με τη Σάσαρι.
Η μεγάλη του νίκη επί της Σαραγόσα του έδωσε από την προηγούμενη αγωνιστική την πρόκριση στα προημιτελικά.
Απόψε διεκδικεί ένα διπλό στη Σαρδηνία ώστε να είναι κοντά στην Πετκίμ και να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο «στραβοπάτημά» της.
Ο αγώνας μεταδίδεται διαδικτυακά από το κανάλι της FIBA στο youtube:
{https://www.youtube.com/watch?v=T4O8_4t33W4}