Μολονότι μοιάζουν με "την πλάτη στον τoίχο" αφού χάνουν 0-2 με ισάριθμες εντός έδρας ήττες, οι Σπερς έχουν πίστη στις δυνατότητές τους.
"Πήραμε το μάθημά μας" είπε την Κυριακή ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναφερόμενος στις ήττες με τις οποίες άνοιξε η σειρά τελικών.
"Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε και τις καλές μας στιγμές. Νομίζω κάναμε λάθη (στους δύο πρώτους αγώνες) αλλά είχαμε και καλά στοιχεία. Πιέσαμε αδιάκοπα, αλλά στο τέλος τη σπαταλήσαμε την προσπάθειά μας.
Πιστεύω ότι δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη, πρέπει ό,τι κάνουμε να πιάσει τόπο αυτήν τη φορά", συμπλήρωσε ο Γάλλος του Σαν Αντόνιο.
Στην ιστορία των τελικών υπήρξαν πέντε περιπτώσεις που η ομάδα που έχασε τα δύο πρώτα παιχνίδια, επέστρεψε και κατέκτησε τον τίτλο.
Όταν ρωτήθηκε ο Γάλλος για τη σειρά, έδειξε συγκεντρωμένος στον κοντινό στόχο, στο επόμενο παιχνίδι.
"Δεν χρειάζεται υπερβολική ανάλυση μέσα στο μυαλό μας, υπερβολική σκέψη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε" είπε.