Η κόρη του άλλοτε ιδιοκτήτη των Λέικερς Τζέρι Μπας, δεν επιθυμεί την απεμπλοκή της οικογένειάς της και την απώλεια του ρόλου της στην ομάδα!
Ο δικηγόρος της ενημέρωσε εγγράφως τους νομικούς εκπροσώπους των αδελφών της Τζίνι Μπας, Τζόι και Τζένι, πως δηλώνει την αντίθεσή της στην πώληση του 17,8 των μετοχών των Λέικερς, μερίδιο που ανήκει στην οικογένειά της.
Στο έγγραφο τονίζεται ότι το 2017 όλα τα αδέλφια υπέγραψαν συμφωνία που απαιτεί την ομοφωνία τους για ενδεχόμενη πώληση του υπόλοιπου μεριδίου.
Οι Λέικερς περνάνε στα χέρια των Τζος Κούσνερ και Μπομπ Άιγκερ, από εκείνα του Μαρκ Γουόλτερ που τα προηγούμενα χρόνια απέκτησε σταδιακά το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών και τον προηγούμενο Οκτώβριο έγινε ο ιδιοκτήτης τους.
Το ποσό της πώλησης ξεπερνά το μυθικό ποσό των 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.