Ο Ντούρεν πέτυχε 33 πόντους και πήρε 16 ριμπάουντ για τους πρωτοπόρους της Ανατολής.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη στους 114 πόντους, από 3/3 βολές του Τζέιλον Τάισον ο οποίος κέρδισε το φάουλ στο κέντρο του γηπέδου!
Στη λήξη της παράτασης ο Έβαν Μόμπλεϊ αστόχησε σε τρίποντο.
Ο Κέιντ Κάνινγκχαμ πέτυχε για το Ντιτρόιτ 25 πόντους, πήρε δέκα ριμπάουντ κι έδωσε επτά ασίστ κι έφυγε με έξι φάουλ με 1:56 για την κανονική διάρκεια. Όμως οι γηπεδούχοι έκαναν 16-7 επιμέρους στο υπόλοιπο!
Κορυφαίος του Κλίβελαντ που είχε πολλές απουσίες, με σημαντικότερες των Μίτσελ - Χάρντεν, ήταν ο Τζάρετ Άλεν (25π.).
Ο αγώνας διακόπηκε για 18 λεπτά στο τρίτο δωδεκάλεπτο όταν ηλεκτρολογικό πρόβλημα προκάλεσε βλάβη στην κόρνα που ηχούσε για σχεδόν ένα τέταρτο της ώρας!
Μαζί με την παράταση και την καθυστέρηση λόγω της βλάβης, ο αγώνας στο Ντιτρόιτ κράτησε 3 ώρες και 22 λεπτά!
Τα δωδεκάλεπτα: 27-35, 50-54, 85-84, 114-114 (κ.α.) 122-119 (παρ.)
Τα highlights: