Η Μινεσότα στέλνει τον Τζούλιους Ραντλ και την επιλογή Νο28 του ντραφτ του NBA στους Μπρούκλιν Νετς σε μια ανταλλαγή τριών ομάδων που στέλνει τον Νικ Κλάξτον στους Σικάγο Μπουλς, σύμφωνα με το ESPN. Οι Τίμπεργουλβς θα αποκτήσουν την επιλογή Νο33 του Μπρούκλιν.
Οι Νετς αποκτούν έναν τρεις φορές All-Star και δύο φορές All-NBA φόργουορντ, τον Ραντλ, συν έναν παίκτη πρώτου γύρου του ντραφτ.
Οι Τίμπεργουλβς απελευθερώνουν σημαντικό χώρο στο σάλαρι καπ με τα υπόλοιπα δύο χρόνια του συμβολαίου του Ραντλ, δίνοντάς τους μεγαλύτερη ευελιξία να διατηρήσουν τον Άγιο Ντοσούνμου.
Ο ελεύθερος γκαρντ Άγιο Ντοσούνμου σκοπεύει να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο έναντι 112 εκατομμυρίων δολαρίων για να επιστρέψει στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με option παίκτη την πέμπτη σεζόν, σύμφωνα με το ESPN. Οι Τίμπεργουλβς έθεσαν ως βασική προτεραιότητα την ανανέωση του Ντοσούνμου μετά την εξαιρετική του περίοδο στα πλέι οφ.
Ο Ντοσούνμου και ο Άντονι Έντουαρντς απέκτησαν χημεία μεταξύ τους μετά την άφιξή του πρώτου από το Σικάγο τον Φεβρουάριο.
{https://twitter.com/ShamsCharania/status/2069265226889904549}