Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος στις περιφέρειες και θα ακολουθήσουν τα playoffs, πριν έλθει η March Madness με το NCAA Tournament!
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκος Χιτικούδης στη νίκη του Ρόμπερτ Μόρις 83-64 επί του Κλίβελαντ Στέιτ.
Ο Έλληνας σέντερ ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 18 πόντους, από 8/11 δίποντα, 2/3 βολές, ενώ πήρε δέκα ριμπάουντ, έδωσε τέσσερις ασίστ, κι έκανε από ένα κλέψιμο κι ένα κόψιμο, σε 31 λεπτά στο παρκέ.

Παρά την εξαιρετική παρουσία του Νεοκλή Αβδάλα το Βιρτζίνια Τεκ ηττήθηκε από το πιο ισχυρό Νορθ Καρολάινα στο Ντιν Σμιθ Σέντερ με 82-89, παρουσία 21.000 θεατών!
Ο Αβδάλας έπαιξε 29:25 κι ήταν κορυφαίος της ομάδας του με 19 πόντους και πέντε ασίστ.
Ο Έλληνας γκαρντ είχε 4/10 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/2 βολές, ενώ πήρε και τρία ριμπάουντ.
Το Μόνμαουθ του Στέφανου Σπάρταλη νίκησε 73-57 το Έλον Φίνιξ.
Ο Έλληνας σέντερ ήλθε από τον πάγκο για να αγωνιστεί 18 λεπτά. Ο Σπάρταλης πέτυχε 10 πόντους με 3/6 δίποντα, 4/4 βολές, πήρε έξι ριμπάουντ κι έδωσε μια ασίστ.
Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε το Σεντ Τζονς με 89-56 επί του Βιλανόβα!
Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έφτασε στο 16-2 στην Big East.
O Λευτέρης Λιοτόπουλος έπαιξε έξι λεπτά και πέτυχε 2 πόντους με 1/2 δίποντα, έχοντας παράλληλα μια ασίστ και ένα κλέψιμο. Ένα λεπτό έπαιξε ο Φώτης Κωνσταντινίδης με μια ασίστ.
Εντός έδρας ήττα, 54-60 γνώρισε το Κολούμπια του Ράιαν Σούλη από το Γιέιλ.
Ο Σούλης έπαιξε δέκα λεπτά και είχε 0/4 προσπάθειες, 2 ριμπάουντ.
Το Ρίτσμοντ του Απόστολου Ρούμογλου έχασε εκτός έδρας 66-69 από το Λογιόλα Σικάγο.
Ο Ρούμογλου έπαιξε 13 λεπτά και πέτυχε 2 πόντους από 1/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο, ενώ πήρε δύο ριμπάουντ κι έκανε ένα κλέψιμο.