Σε μια κίνηση που προκαλεί αίσθηση, ο Βρετανός γκαρντ Κουίν Έλις αποδέχτηκε πρόταση του Σεντ Τζονς να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ έναντι του ποσού των 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων!
Ο 23χρονος γκαρντ έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ένα χρόνο στο κολεγιακό πρωτάθλημα και θα το πράξει υπό την καθοδήγηση του Ρικ Πιτίνο.
Το Σεντ Τζονς που έφτασε αρκετά μακριά φέτος στο NCAA Tournament, όπου αποκλείστηκε από το Ντιουκ, προχωρά σε δομικές αλλαγές κι αναμένεται να χάσει όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες του.
Τελευταία περίπτωση αυτή του Ντίλαν Ντάρλινγκ, παίκτη-κλειδί στη φετινή πορεία με μεγάλα σουτ σε κρίσιμα παιχνίδια, που έκανε αίτηση να μπει στο transfer portal και να αλλάξει ομάδα!
Για αυτό και οι Ρεντ Στορμ του Σεντ Τζονς, έκλεισαν τον Κουίν Έλις που παίζει φέτος στην Αρμάνι Μιλάνο μετά την περσινή σεζόν - αποκάλυψη με τη φανέλα της Τρέντο.
Αίτημα εισόδου στο transfer portal έκανε και ο Έλληνας γκαρντ Λευτέρης Λιοτόπουλος, που μετά από δύο χρόνια στο Σεντ Τζονς, επιθυμεί να μεταγραφεί σε ομάδα που θα βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και σημαντικότερο ρόλο στο παιχνίδι.