Ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης τίμησε με την παρουσία του τη μνήμη του πωτοπόρου του μπάσκετ, Συμεών Μαυροσκούφη, μιας εμβληματικής προσωπικότητας του ελληνικού μπάσκετ που συνέδεσε το όνομά του με την Αδελφότητα.
Στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα του φετινού τουρνουά, μεταξύ Άρη-Μυκόνου στο Ιβανώφειο, εκπρόσωποι της ΧΑΝΘ παρέλαβαν και επίσημα από τον Βασίλη Τολιόπουλο μια φανέλα της Εθνικής ομάδας, την οποία ο 30χρονος διεθνής γκάρντ είχε φορέσει στην εκτός έδρας νίκη της επί της Ολλανδίας στα "παράθυρα" του Ευρωμπάσκετ το 2024 και την οποία δώρισε στο Μουσείο της ΧΑΝΘ.
Η αντιπροσωπεία της ΧΑΝΘ που προσήλθε στο κέντρο του γηπέδου για να λάβει την φανέλα αποτελούνταν από τον Πρόεδρο του δ.σ. Δημήτρη Γκανάκη, τον πρόεδρο και το μέλος της επιτροπής Μουσείου ΧΑΝΘ Διονύση Ανανιάδη και Μιχάλη Γιαννουζάκο, την "ψυχή" του Μουσείου της ΧΑΝΘ, Γιωργή Μπουσβάρο και τον διευθυντή Αθλητισμού Δημήτρη Καραΐσκο.
Επίσης, ο σύνδεσμος διαιτητών Θεσσαλονίκης βράβευσε τον εμβληματικό σκόρερ του Άρη Χάρη Παπαγεωργίου ο οποίος παρέλαβε την σχετική πλακέτα από τον πρόεδρο και τον γ.γ. του Συνδέσμου Ανέστη Πανταζή και Διαμαντή Λόρτο.
