Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό της τουρκικής, η οποία πήρε από νωρίς το προβάδισμα και έφτασε με άνεση στη νίκη.
Για την Εφές ξεχώρισαν επιθετικά οι Μπρούνο Φερνάντο και Ματ Στράζελ, οι οποίοι σημείωσαν από 15 πόντους, με τον Φερνάντο να προσθέτει 9 ριμπάουντ.
Ο Ντάρον Ράσελ ακολούθησε με 13 πόντους και 5 ασίστ, ενώ ο Ντάριο Σάριτς πέτυχε 12 και ο Τζόρνταν Λόιντ 11.
Από την πλευρά της ΑΕΚ, ο Φρανκ Μπάρτλεϊ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 15 πόντους, μετρώντας ακόμη 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.
Ο Τζος Πίνκνεϊ πρόσθεσε 12 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ διψήφιος ήταν και ο Δημήτρης Κατσίβελης με 10 πόντους.
Τέλος, οι Λούκας Λεκαβίτσιους και Κρις Γουίλιαμς σημείωσαν από 9 πόντους για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.
Σημειώνεται ότι ο Μάικ Τζέιμς, άρτι αφιχθείς στην Κωνσταντινούπολη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εφές, παρακολούθησε μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη την φιλική αναμέτρηση.
Τα δεκάλεπτα: 28-19, 53-39, 78-57, 101-72