Τα highlights του αγώνα:
{https://exchange.glomex.com/video/v-dh2mio1iw3nd?integrationId=40599z1skli3nleq}
Μετά τον αγώνα, ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Ξανθόπουλος, δήλωσε:
«Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά. Εκτέλεσαν το πλάνο που είχαμε σε μεγάλο βαθμό. Νομίζω είναι λίγο πλασματική η διαφορά, είχε τεράστια πίεση το Μαρούσι. Μπορεί να ήμασταν και εμείς την ίδια πίεση αν ήμασταν στη θέση του Αμαρουσίου.
Είμαστε με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ και συνεχίζουμε. Εχουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ για το FIBA Europe Cup, είναι τεράστια η διαφορά αλλά θα κυνηγήσουμε το 1% ή 2% για την πρόκριση.
Θεωρώ ήδη επιτυχημένη τη χρονιά, νιώθω πολύ υπερήφανος. Οταν τα παιδιά άκουσαν ότι μας αμφισβητούν και ότι είμαστε το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, πείσμωσαν.
Είτε παίζουμε με τον... ΑΟ Κωλοπετεινίτσας είτε με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πάμε για τη νίκη. Έτσι και την Τετάρτη πάμε για τη νίκη και να παλέψουμε για το καλύτερο μαζί με τον κόσμο μας».
{https://exchange.glomex.com/video/v-dh2mppr7gl5l?integrationId=40599z1skli3nleq}
Οι δηλώσεις του MVP του αγώνα, Τάι Νίκολς, στην ΕΡΤ:
{https://exchange.glomex.com/video/v-dh2msaj3n7ah?integrationId=40599z1skli3nleq}
Οι δηλώσεις του προπονητή του Αμαρουσίου, Ηλία Παπαθεοδώρου:
«Ήμασταν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και σε όλη την διάρκεια του, δεν ανταποκριθήκαμε στην κρισιμότητα του αγώνα.
Ήμασταν νευρικοί, άστοχοι με πάρα πολλά λάθη, η ποιότητα της εμφάνισης μας δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια.
Για τη συνέχεια: «Πολύ δύσκολη, έχουμε πολύ λίγα παιχνίδια και χρειαζόμαστε νίκη υπέρβασης».
{https://exchange.glomex.com/video/v-dh2mp5kb3s41?integrationId=40599z1skli3nleq}