Ο Άλεκ Πίτερς MVP της εβδομάδας στην GBL (video)

Ο Άλεκ Πίτερς MVP της εβδομάδας στην GBL (video)

Ο Άλεκ Πίτερς του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP της εβδομάδας στην GBL.
O Aμερικανός φόργουορντ έκανε ατομικό ρεκόρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη με 120-80 επί της Καρδίτσας την Κυριακή, στη 14η αγωνιστική της GBL:
Πέτυχε 37 πόντους και συγκέντρωσε 35 μονάδες αξιολόγησης για να αναδειχθεί σε MVP.
O απολογισμός του Πίτερς σε 30 λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι, ήταν με 9/9 βολές, 4/5 δίποντα, 6/8 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 6 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εναντίον και ένα λάθος.

Η επίδοση του Πίτερς ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών που συμμετείχαν στην 14η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL και ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ γίνεται ο τρίτος παίκτης του Ολυμπιακού που αναδεικνύεται Πολυτιμότερος στο Πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου μετά τον Ντόντα Χολ την 5η αγωνιστική και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ την 11η.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan GBL και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Δείτε το video της GBL για τον MVP, Αλεκ Πίτερς:

{https://www.youtube.com/watch?v=8FMDAB00UhU}