Ο Γκρεγκ Μπράουν μπήκε στη λίστα των ξένων της ΑΕΚ, αντί του Αντόνις Αρμς.
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση:
«Μετά τις τελευταίες του προσθήκες, ο Κολοσσός έχει μία διαφορετική περιφέρεια, με παίκτες, οι οποίοι έχουν έφεση στο σκοράρισμα και είναι έμπειροι. Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η «frontline», αφού διαθέτει ψηλούς, που έχουν εξαιρετικά νούμερα όσο αφορά στα επιθετικά ριμπάουντ.
Γενικότερα, ο Κολοσσός αξίζει το σεβασμό μας. Ξέρουμε, ότι και η νοοτροπία, που έχει στα τελευταία ματς είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα υπεύθυνο παιχνίδι.
Συνεχίζουμε την πορεία μας. Δε θέλουμε να μπλέξουμε. Θέλουμε να αυξήσουμε το ρεκόρ μας και να βελτιώσουμε κάποια νούμερα σε σχέση με την περασμένη περίοδο και ελπίζουμε ο κόσμος, που θα έρθει να μας δει, να μείνει ευχαριστημένος».
Η δήλωση του γκαρντ του Κολοσσού, Ζώη Καράμπελα, στο www.kolossosbc.gr:
«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι πολύ κρίσιμο για εμάς. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα, βάθος και μεγάλη εμπειρία σε τέτοιους αγώνες.
Ξέρουμε ότι θα χρειαστεί συγκέντρωση για 40 λεπτά, ένταση και απόλυτη πειθαρχία στο πλάνο μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε την νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα».