Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ και τον Βαγγέλη Ιωάννου, έπειτα από τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα, ο Βεζένκοφ προτίμησε πρώτα να μιλήσει για τη βία και μετά για το παιχνίδι του Ολυμπιακού και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
"Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα είναι στενάχωρα και νομίζω ότι οφείλουμε, από το πόστο που έχει ο καθένας να τα λέμε. Μέχρι πότε θα σκοτώνονται αθώες ψυχές επειδή αποφασίζει ο άλλος ότι δεν του αρέσει η φανέλα που φοράμε, η ομάδα που υποστηρίζουμε;
Μια μάνα χάνει το παιδί της, περιμένει να γυρίσει και δεν γυρνάει. Μέχρι πότε θα είναι πρόβλημα το τι φανέλα φορά ο καθένας τι ομάδα υποστηρίζει ο καθένας.
Έχουμε ευθύνη όλοι ο καθένας από το πόστο του, να προστατέψει τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει για να περνάμε καλά. Δεν μπορούν να κερδίζουν όλοι, αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι, μέχρι πότε θα χάνονται αθώες ψυχές νέα παιδιά στο βωμό του τι ομάδα υποστηρίζουν.
Δεν είμαι αρμόδιος, έκρινα ότι πρέπει να τα πω. Εμείς παίζουμε για τον κόσμο, θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά είναι κρίμα, είναι άδικο, ο καθένας πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του. Έχουμε 2026 και αυτά γίνονται εδώ και 40 χρόνια. Κάπου πρέπει αυτό να σταματήσει, είναι κρίμα και άδικο".
Δείτε όσα είπε στο πιο κάτω video:
{https://exchange.glomex.com/video/v-dh3e5tpmpe81?integrationId=40599z1skli3nleq}